Realigro.gr είναι η πρώτη παγκόσμια μηχανή αναζήτησης κτηματομεσιτικών όπου μπορείς να βρεις καταχωρήσεις κατοικιών προς πώληση Τενεσί

Ακίνητα προς πώληση στο Τενεσί

Συνορεύει με 8 πολιτείες: το Αρκάνσας και το Μισσούρι στα δυτικά, το Κεντάκι και τη Βιρτζίνια στα βόρεια, τη Βόρεια Καρολίνα στα ανατολικά και το Μισισιπή, την Αλαμπάμα και τη Γεωργία στο νότο.

Το Τενεσί είναι ένα νότιο αμερικανικό κράτος χωρίς ακτές και μεσόγειες θάλασσες. Το Νάσβιλ είναι η πρωτεύουσα και βρίσκεται στο κέντρο της περιοχής και αποτελεί την καρδιά της country music σκηνής, με το ιστορικό Grand Ole Opry, το Country Music Hall of Fame και το Μουσείο και μια θρυλική περιοχή γεμάτη από τόπους συναντήσεων όπως honky- αίθουσα χορού και χορού. Memphis, στα νοτιοδυτικά της ακτής, φιλοξενεί το Graceland, το σπίτι του Elvis Presley, το πρωτοποριακό στούντιο ηχογράφησης Rock & roll Sun Studio και το μπλουζ της Beale Street.

Η μέση τιμή στην Tennessee αυξήθηκε κατά 8,7% τον τελευταίο χρόνο και αναμένεται να αυξηθεί κατά 5,4% μέχρι το επόμενο έτος. Η μέση τιμή ανά τετραγωνικό μέτρο στο Τενεσί είναι $ 127.

Τα ακίνητα προς πώληση στο Τενεσί, ειδικά στην περιοχή του Μέμφις τον Ιούνιο, μειώθηκαν κατά 0,2% σε σχέση με πέρυσι.

Ψάχνετε για ένα ακίνητο προς πώληση στο Τενεσί; Αναρωτιέστε πού θα έχετε την καλύτερη αξία; Αυτή η έκθεση στοχεύει να εντοπίσει τους καλύτερους τόπους για να αγοράσει ένα ακίνητο προς πώληση στο Τενεσί φέτος.

Έχουμε εξετάσει καλύτερα θέσεις θέσεων για να αγοράσει ένα ακίνητο προς πώληση στο Τενεσί και διαπίστωσε ότι τα καλύτερα είναι στη Μέση Τενεσί.

Οι καλύτεροι είναι οι Nashville, Belle Meade, Hendersonville, Bartlett και Lakeland.

Η πόλη του Νάσβιλ θεωρείται ένας από τους κύριους τουριστικούς προορισμούς, ειδικά για τη σύνδεση με τη μουσική. Το Hall of Fame και το Μουσείο Country Music Hall θεωρούνται από τα κορυφαία αξιοθέατα της πόλης, όπως το Gaylord Opryland Resort & Convention Centre, το εμπορικό κέντρο Opry Mills και το General Showboat Jackson.

Τα μουσικά αξιοθέατα του Νάσβιλ, σε συνδυασμό με τα διάφορα πανεπιστήμια και κολέγια, έχουν κάνει τον Νάσβιλ ένα πολύ δημοφιλή ταξιδιωτικό προορισμό για νέους και χιλιετίες, ο οποίος διαδραμάτισε τεράστιο ρόλο στην αύξηση της αγοράς ακινήτων και την καθιστώντας την πρώτη αγορά ακινήτων οι Ηνωμένες Πολιτείες.

Η πόλη πήρε το όνομά της για την πρώην Plantation Belle Meade από την οποία χτίστηκε η πόλη. Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες πτυχές της κατοικίας Belle Meade είναι η εγγύτητά της με το Green Hills, το West End και τους πολυσύχναστους δρόμους της πόλης του Νάσβιλ. Ένας από τους πιο γνωστούς ιδιοκτήτες σπιτιών της Belle Meade είναι ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Αλ Γκορ.

Hendersonville είναι μια μεγαλύτερη πόλη μεσαίου μεγέθους που βρίσκεται στην πολιτεία του Tennessee. Με πληθυσμό 57.050 ατόμων και 13 γειτονιές, το Hendersonville είναι η 11η μεγαλύτερη κοινότητα στο Τενεσί.

Οι ιδιότητες του Hendersonville προς πώληση είναι από τις πιο ακριβές στο Τενεσί, παρόλο που οι τιμές του σπιτιού του Hendersonville δεν είναι συγκρίσιμες με τις ακριβότερες ιδιότητες στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Hendersonville είναι μια εθνικά διαφορετική πόλη. Η πλειοψηφία των κατοίκων του Hendersonville αναφέρει ότι η φυλή τους είναι Λευκή, ακολουθούμενη από Μαύρο ή Αφρο-Αμερικανό. Σημαντικοί συγγενείς των ανθρώπων στο Hendersonville περιλαμβάνουν τα αγγλικά, ιρλανδικά, ιταλικά και σκωτικά.

Η πιο κοινή γλώσσα που ομιλείται στο Hendersonville είναι τα Αγγλικά. Άλλες σημαντικές γλώσσες που ομιλούνται εδώ είναι η ισπανική και η γαλλική.

Το Bartlett είναι μια μεγαλύτερη μεσαίου μεγέθους πόλη που βρίσκεται στην πολιτεία του Tennessee. Με πληθυσμό 58.622 κατοίκων και 11 συνοικιστικές γειτονιές, η Bartlett είναι η 10η μεγαλύτερη κοινότητα στο Τενεσί.

Το ακίνητο της Bartlett για πώληση είναι από τα πιο ακριβά στο Τενεσί, αν και οι τιμές του Bartlett δεν είναι συγκρίσιμες με τις ακριβότερες ιδιότητες στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το Bartlett είναι ένα εξαιρετικό μέρος για οικογένειες με έναν τυχερό συνδυασμό καλών σχολείων, χαμηλού εγκλήματος. Bartlett έχει πραγματικά κάποια από τα χαρακτηριστικά που οι οικογένειες φαίνεται να επιλέγουν να ψάξουν για ένα ακίνητο προς πώληση στο Τενεσί. Το Bartlett δεν είναι τέλειο και αν σας αρέσει η ξέφρενη νυχτερινή ζωή, δεν είναι το ιδανικό σας. Αλλά γενικά αυτό είναι μια σταθερή κοινότητα, με πολλά πράγματα που προτείνουμε ως οικογενειακή ζωή.

Το Bartlett είναι μια πολύ διαφορετική εθνική πόλη.

Το Lakeland είναι μια μικρή πόλη, είναι η 47η μεγαλύτερη κοινότητα στο Τενεσί. Είναι μια απολύτως αδέξια πόλη και μια πόλη πωλητών και υπαλλήλων, επαγγελματιών και διαχειριστών.

Το Lakeland είναι μια πολύ προσανατολισμένη προς το αυτοκίνητο πόλη και λίγοι άνθρωποι επιλέγουν εναλλακτικούς τρόπους μεταφοράς, όπως τα μέσα μαζικής μεταφοράς, το ποδήλατο ή το περπάτημα.

Αυτή η πόλη είναι μία από τις πιο μορφωμένες πόλεις του έθνους. Το 45% των ενηλίκων στο Lakeland έχει τουλάχιστον ένα πανεπιστημιακό πτυχίο.

Χάρτης, πορεία των τιμών και στατιστικά στοιχεία

Σχετικές ακινήτων

Cod. 14873

Πώληση Χωράφι, Τενεσί, Memphis, Memphis, Memphis

17,495.40EUR
Πώληση
Χωράφι

4046 m²
ΤΟ 1 ΣΤΡΕΜΜΑ Έχει δέντρα. Βρίσκεται σε μια πολύ ήσυχη, NICE SUBDIVISION.WOULD ήταν ιδανικό για BUIDERS Ή για ιδιωτική χρήση. Ιδανικό για ένα AFRAME Ή ...
UNAVAILABLE
Cod. 9774

Πώληση Κατάστημα, Τενεσί, Nashville, Nashville, Nashville

138,121.55EUR
Πώληση
Κατάστημα

3000 m²
Μεγάλο κομμάτι, περιοχή πριμοδότηση, 10 χρόνια στην επιχείρηση. βολικό κατάστημα και βενζινάδικο
UNAVAILABLE
Χάρτης, πορεία των τιμών και στατιστικά στοιχεία
 
 
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB